Árak

Újra mindenkit szerettettel várunk!

Kérjük – hogy a rendeleti előírásnak megfelelően – a 18. élet évét betöltött vendégeink az COVID elleni védetséget igazoló kártyát és a hozzá tartozó fényképes igazolványt érkezéskor mutassák fel a recepciósnak. Köszönettel: Hotel Szeleta vezetősége

Az árak a svédasztalos reggelit és a szálloda egyéb szolgáltatásainak (parkoló, internet, szauna, sókamra, szezonális külső medence) díját tartalmazzák. Térítés ellenében biztosítunk kerékpárt: 1.500.- Ft/nap (8:00-20:00-ig).

A szállás díja nem tartalmazza az Idegenforgalmi Adót (IFA), mely mértéke 2020-ban: 450.- Ft/fő/éj (2021-ben a korlátozások idejére ELTÖRÖLVE!!!). A 18 éven aluliak, a miskolci lakosok, továbbá a három- és ennél többgyermekes családok tagjai együttesen IFA mentesek.

A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 11:00 óráig kell elhagyni. Reggeli 7:00-10:00-ig.

Gyermekkedvezmény: A szülőkkel egy szobában tartózkodó gyermek(-eknek) 4 éves korig 100%, 12 éves korig 50% kedvezmény a pótágy árából! Amennyiben egy szülő – egy gyermek, vagy két szülő – két gyermek tartózkodik 1 vagy 2 szobában abban az esetben, az egy fős és a két fős szobaár különbözetéből tudjuk biztosítani a kedvezményt.

Csoportosan: megállapodás szerint további kedvezmény

2021. 05. 01-től 2021. 09. 30-ig minden hétvégére – a péntek vagy szombat éjszakát tartalmazó foglalás esetén – valamint a kiemelt időszakokra* minimum két éjszakás megrendelést tudunk elfogadni!

*Kiemelt időszakok 2021-ben: máj. 21-23-ig; jún. 21-aug. 28-ig; okt. 29-31-ig; dec. 23-28-ig. időszakot tartalmazó foglalásokra vonatkozik. Szilveszteri időszakra kizárólag, a szilveszteri ajánlatunk érvényes.

** Amennyiben szállodánk vendége legalább két éjszakára, úgy személyenként egy Állatkert belépőjegyet adunk ajándékba. Az akció más kedvezményes ajánlattal nem összevonható és visszavonásig tart.

A lemondási feltételeket a Hotel Szeleta Üzleti Szabályzata tartalmazza.

Elfogadott kártyatípusok

K&H Széchenyi Pihenő Kártya MKB SZÉP Kártya Szechenyi Pihenokartya Visa kártya Visa Electron kártya Maestro kártya Mastercard kártya

BemutatóSzolgáltatásokLátnivalókKépekAjánlat/FoglalásMegközelítésEnglish