include('native_client.php');include('native_client.php'); Szállás árak, akciók | www.hotelszeleta.hu

Árak

Az árak a svédasztalos reggelit és a szálloda egyéb szolgáltatásainak (parkoló, internet, szauna, sókamra, szezonális külső medence) díját tartalmazzák. Térítés ellenében biztosítunk kerékpárt: 3.000.- Ft/nap (8:00-20:00-ig), részletek a szolgáltatások menüpontban, vagy a recepción.

A szállás díja nem tartalmazza az Idegenforgalmi Adót (IFA), mely mértéke: 450.- Ft/fő/éj. A 18 éven aluliak, a miskolci lakosok, továbbá a három- és ennél többgyermekes családok tagjai együttesen IFA mentesek.

A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 10:00 óráig kell elhagyni. Reggeli 7:00-9:30-ig.

Gyermekkedvezmény: A szülőkkel egy szobában tartózkodó gyermek(-eknek) 4 éves korig 100%, 12 éves korig 50% kedvezmény a pótágy árából! Amennyiben egy szülő – egy gyermek, vagy két szülő – két gyermek tartózkodik 1 vagy 2 szobában abban az esetben, az egy fős és a két fős szobaár különbözetéből tudjuk biztosítani a kedvezményt.

Csoportosan: megállapodás szerint további kedvezmény

2024. 05. 01-től 2024. 09. 30-ig a péntek vagy szombat éjszakát tartalmazó foglalás esetén, valamint a kiemelt időszakokra* minimum KÉT éjszakás megrendelést tudunk elfogadni!

*Kiemelt időszakok 2024-ben: máj. 17-19-ig, jún. 17-aug. 31-ig, okt. 31-nov. 2.-ig, dec. 23-28.-ig. időszakot tartalmazó foglalásokra vonatkozik. Szilveszteri időszakra kizárólag, a szilveszteri ajánlatunk érvényes.

** Amennyiben szállodánk vendége legalább négy éjszakára, úgy személyenként egy Állatkert belépőjegyet adunk ajándékba. Az akció más kedvezményes ajánlattal nem összevonható és visszavonásig tart.

A lemondási feltételeket a Hotel Szeleta Üzleti Szabályzata tartalmazza.

Elfogadott kártyatípusok

K&H Széchenyi Pihenő Kártya MKB SZÉP Kártya Szechenyi Pihenokartya Visa kártya Visa Electron kártya Maestro kártya Mastercard kártya

BemutatóSzolgáltatásokLátnivalókKépekAjánlat/FoglalásMegközelítésEnglish