Árak

A meghosszabbított járványügyi intézkedések értelmében a szállodák továbbra sem fogadhatnak turisztikai vendégeket, csak üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkezőket. Ennek értelmében amennyiben az Ön foglalása üzleti, gazdasági vagy oktatási célú és erről érkezéskor nyilatkozatot tesz, szállodánk nyitva tart és szeretettel várja Önt (Önöket) jelenleg is!
Amennyiben a korlátozások meghosszabbítása miatt – önhibájukon kívül – nem tudnak jönni, úgy a foglalás szabadon módosítható vagy lemondható, a kötbér feltételei nem vonatkoznak rá. Az esetlegesen befizetett előleg visszautalásra kerül, ha nem tudnak módosítani az érkezés dátumán.

Az árak a svédasztalos reggelit és a szálloda egyéb szolgáltatásainak (parkoló, internet, szauna, sókamra, szezonális külső medence) díját tartalmazzák. Térítés ellenében biztosítunk kerékpárt: 1.500.- Ft/nap (8:00-20:00-ig).

A szállás díja nem tartalmazza az Idegenforgalmi Adót (IFA), mely mértéke 2020-ban: 450.- Ft/fő/éj (2021-ben a korlátozások idejére ELTÖRÖLVE!!!). A 18 éven aluliak, a miskolci lakosok, továbbá a három- és ennél többgyermekes családok tagjai együttesen IFA mentesek.

A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 11:00 óráig kell elhagyni. Reggeli 7:00-10:00-ig.

Gyermekkedvezmény: A szülőkkel egy szobában tartózkodó gyermek(-eknek) 4 éves korig 100%, 12 éves korig 50% kedvezmény a pótágy árából! Amennyiben egy szülő – egy gyermek, vagy két szülő – két gyermek tartózkodik 1 vagy 2 szobában abban az esetben, az egy fős és a két fős szobaár különbözetéből tudjuk biztosítani a kedvezményt.

Csoportosan: megállapodás szerint további kedvezmény

2021. 05. 01-től 2021. 09. 30-ig minden hétvégére – a péntek vagy szombat éjszakát tartalmazó foglalás esetén – valamint a kiemelt időszakokra* minimum két éjszakás megrendelést tudunk elfogadni!

*Kiemelt időszakok 2021-ben: ápr. 1-4-ig; máj. 21-23-ig; jún. 21-aug. 28-ig; okt. 29-31-ig; dec. 23-28-ig. időszakot tartalmazó foglalásokra vonatkozik. Szilveszteri időszakra kizárólag, a szilveszteri ajánlatunk érvényes.

** Amennyiben szállodánk vendége legalább két éjszakára, úgy személyenként egy Állatkert belépőjegyet adunk ajándékba. Az akció más kedvezményes ajánlattal nem összevonható és visszavonásig tart.

A lemondási feltételeket a Hotel Szeleta Üzleti Szabályzata tartalmazza.

Elfogadott kártyatípusok

K&H Széchenyi Pihenő Kártya MKB SZÉP Kártya Szechenyi Pihenokartya Visa kártya Visa Electron kártya Maestro kártya Mastercard kártya

BemutatóSzolgáltatásokLátnivalókKépekAjánlat/FoglalásMegközelítésEnglish